Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

JÄSENTIEDOTE 1/2017

 

Vuosikokous pidettiin majalla 19. helmikuuta ja nyt on vuorossa perinteiseen malliin vuoden ensimmäinen jäsentiedote. Seuran johdossa jatketaan pitkälti samalla kokoonpanolla kuin kuluneena vuonna. Puheenjohtajana jatkaa Arto Hannola ja sihteerinä Laura Pasi. Johtokunnassa jatkavat: Petri Palmroos (varapj), Mikko Venho, Matti Vääntäjä, Tuure Heikkonen, Jukka Pasi, Antti Venho ja Henri Hannola, uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Jari Hannola.

 

 • AMPUMAJAOSTO: Tuure Heikkonen

 • KENNELJAOSTO: Matti Vääntäjä

 • RIISTANHOITOJAOSTO: Mikko Venho

 • LAVATOIMIKUNTA: Arto Hannola, Petri Palmroos, Mikko Venho, Seppo Hannola, Tuure Heikkonen ja Arttu Vääntäjä.

 

Jahtipäällikkönä toimii Antti Venho ja varajahtipäällikköinä Jukka Pasi, Juha Sutelainen, Arto Hannola, Petri Palmroos, Tommi Harjula ja Matti Vääntäjä.

 

Riistanhoitokilpailuun osallistuneista kolme parasta palkittiin: 1. Antti Venho, 2. Vesa Hermunen, 3. Jari Heinonen. Saalisilmoituksen vuodelta 2016 toimitti 45 – kiitokset aktiivisuudesta.

 

Talvikokouksessa päätettiin jäsenten maksuvelvoitteista seuraavaa:

liittymismaksu 800 euroa, jäsenmaksu 40 euroa, jahtimaksu 50 euroa.

 

Seuran pilkkikilpailut järjestetään Pekka Pöljön mökkirannassa 25.3. klo 9 alkaen, Rautjärventie 186, opastus Vääntäjän tienhaarasta.

 

Majaremontin viimeistely jatkuu vielä ja talkooväkeä kaivataan jälleen; ensimmäinen talkoopäivä on lauantaina 29.4. klo 9 alkaen ja seuraava viikkoa myöhemmin eli lauantai 6.5., klo 9. Muista kevään ja kesän talkoopäivistä ilmoitetaan sähköpostilla sekä Kouvolan Sanomienseuratoiminta-palstalla.

 

Seuran ampumaratoja käyttävät maanantai-iltaisin Peuhun sekä Toikkalan seurat. Haulikkorata on varattu Utin seuralle ja hirvirata Rasi-Hörkkään seuralle keskiviikkoiltaisin. Seuran omat ammunnan harrastajat mahtuvat em. harjoituksiin halutessaan. Ampumaradan käytössä on huomioitava lavalla pidettävät tilaisuudet.

 

Ampumakoe järjestetään Tirvan radalla 18.3. klo 9:00 – 12:00, lisäksi vuosikirjassa ilmoitetut kokeet syksyllä.

 

Muusta ampumatoiminnasta tiedotetaan myöhemmin, mutta myös tulevana kesänä tullaan aikaisempien tapaan järjestämään sarjakilpailuna Haulikkocup – heinäkuun perjantai-iltaisin (7.7., 14.7., 21.7. ja 28.7.) klo 17-20 sekä Hirvicup elokuun perjantai-iltaisin (4.8., 11.8., 18.8. ja 25.8.) klo 17-20. Lisäksi mestaruuskilpailut 27.8. klo 9. Kisoihin ja ampumakokeisiin kaivataan aina talkooväkeä, vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Heikkosen Tuurelle.

 

Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta tirvansmy.fi, käykää tutustumassa! Sivuille päivitetään ajankohtaista tietoa esimerkiksi tapahtumista, kuvia sekä toimintakertomus viime vuodelta ja tämän vuoden toimintasuunnitelma. Kehitysehdotuksia/toiveita ja kuvia voi lähettää sivujen ylläpitäjälle eli Antti Venholle.

 

Mikäli yhteystietoihin tulee muutoksia, ilmoitathan niistä sihteerille mahdollisimman pian, jotta saadaan tiedotettavat asiat oikeaan osoitteeseen. Jos sinulla on käytössä sähköpostiosoite ja et vielä ole ilmoittanut sitä, niin laitathan viestiä osoitteeseen:

Laura_pasi@hotmail.com.Tätä kautta saat nopeammin tietoa seuran toiminnasta!                           

 

Mukavaa kevään jatkoa, terveisin,

Johtokunta           

 

 

 

 

JÄSENTIEDOTE  3/2016

 

 

 

Kesä on ohi ja aika kääntää katseet kohti syksyä! Kesäkokous pidettiin majalla perjantaina 5.8. ja tähän tiedotteeseen on kerätty pääkohdat kokouksessa päätetyistä asioista.

 

 

 

Rauhoitusalueet:

 

Salmisillan ja Miilusaaren välisen maantien: Pasintie 3772 – Kannuskoskentie – Tirvantie ja Tirvan järven välinen alue. Koskee pienriistan metsästystä, pois lukien pienpetojen pyytäminen ja rusakon jäljittäminen.

 

 

 

OAJ:n alue: Miilusaari, sekä saaren ja rajalinjan yläpytinki – Sopenvuori - Lastenniemi välinen alue. Sallittu ainoastaan haavoittuneen/kaatuneen hirven tai karhun jäljittäminen/ nouto.

 

 

 

Vesilinnustus: Kalliosalmen ja Tirvanjärven Pienisaaren välinen alue, Savilampi Tirvankylässä ja Kipparilan osakaskunnan alueella Mankinvirta ja Kepsunvirta

 

 

 

Saaliskiintiöt:

 

1 metso, 2 teertä.

 

 

 

Metsästäjävieraat:

 

Metsästäjävieraiden lukumäärää ei ole rajoitettu. Vieraan saama saalis menee isännän kiintiöstä. Vierasmaksu on 10 e / kerta / vieras, voidaan maksaa myös suoraan seuran tilille FI51 5750 3240 0016 64.

 

 

 

Kokouksessa päätettiin, että metsästäjävieraan on mahdollista osallistua hirvijahtiin ampujana. Tällöin vieras kulkee isännän mukana, samalla passipaikalla. Hinta on 50 e /viikonloppu (pe-su/la-su), kaatomaksu 60 e/vasa, 120 e/aikuinen, uroshirvestä

 

25 e/sarvipiikki. Vieras saa myös lihaosuuden. Yhden kauden aikana seuran jäsen voi tuoda jahtiin korkeintaan 3 vierasta.

 

 

 

Hirvijahti:

 

Alkaa lauantaina 15.10. klo 7 majalla. Jahtimaksu 50e, jonka voi maksaa suoraan seuran tilille FI51 5750 3240 0016 64, siitä kuitti mukaan jahdin aloitukseen.

 

Tänä vuonna käytettävissä on yhteensä 16 pyyntilupaa.

 

 

 

Ampumatoiminta:

 

                     Perinteinen viiden seuran seuraottelu sunnuntaina 4.9. klo 9:00 alkaen Tirvan ampumaradalla.

 

                    

 

                     Ampumakokeita järjestetään Tirvalla kolme kertaa tämän syksyn aikana: 11.9., 24.9. ja 1.10., klo 9-12.

 

 

 

                     Muita asioita:

 

Passilinjojen raivaustalkoot ja passipaikkojen merkitseminen sunnuntaina 2.10. klo 9 alkaen majalta.

 

 

 

Hirvipeijaiset pidetään Seuralassa lauantaina 12.11. klo 18:00 alkaen.

 

 

 

Ja vielä viimeisenä asiana haluaisin ystävällisesti muistutella, että mikäli yhteystietoihinne tulee muutoksia, ilmoitukset mahdollisimman pikaisesti allekirjoittaneen suuntaan. Edelleen niitä sähköpostiosoitteita otan ilolla vastaan, niin saadaan posti kulkemaan tehokkaammin!

 

 

 

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

 

Terveisin, Laura

 

 

 

Keväinen tervehdys vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen muodossa! (1/2016)

 

Seuran johdossa jatketaan pitkälti samalla kokoonpanolla kuin kuluneena vuonna. Puheenjohtajana jatkaa Arto Hannola ja sihteerinä Laura Pasi. Johtokunnassa jatkavat: Petri Palmroos (varapj), Juha Sutelainen, Mikko Venho, Matti Vääntäjä, Tuure Heikkonen, Jukka Pasi ja Antti Venho, uutena johtokunnan jäsenenä Henri Hannola.

 

 • AMPUMAJAOSTO: Tuure Heikkonen (pj),
 • KENNELJAOSTO: Matti Vääntäjä (pj),
 • RIISTANHOITOJAOSTO: Mikko Venho (pj),
 • LAVATOIMIKUNTA: Arto Hannola (pj), Petri Palmroos, Mikko Venho, Jouko Hannola, Tuure Heikkonen ja Matti Vääntäjä.

 

Jahtipäällikkönä toimii Antti Venho ja varajahtipäällikköinä Jukka Pasi, Juha Sutelainen, Arto Hannola, Petri Palmroos, Tommi Harjula ja Matti Vääntäjä.

 

Riistanhoitokilpailuun osallistuneista kolme parasta palkittiin: 1. Antti Venho, 2. Vesa Hermunen, 3. Mikko Venho. Arpapalkinnon voitti Mikko Venho. Saalisilmoituksen vuodelta 2015 toimitti 26 henkilöä, tämän vuoden osalta allekirjoittanut toivoo reippaampaa otetta jäsenistöltä ilmoitusten suhteen.

 

Vuoden hirvikoirana palkittiin Laura ja Jukka Pasin omistama Muusan Jyry.

 

Talvikokouksessa päätettiin jäsenten maksuvelvoitteista seuraavaa:

liittymismaksu 250 euroa, jäsenmaksu 40 euroa, jahtimaksu 50 euroa.

 

Seuran pilkkikilpailut järjestetään Pekka Pöljön mökkirannassa 12.3. klo 9 alkaen, Rautjärventie 186, opastus Vääntäjän tienhaarasta.

 

Mikäli majan remonttihanke käynnistetään, talkootyötä tullaan tekemään ja aktiivista osallistumista kaivataan. Kevään ja kesän talkoopäivistä ilmoitetaan sähköpostilla sekä Kouvolan Sanomien seuratoiminta-palstalla.

 

Seuran ampumaratoja käyttävät maanantai-iltaisin Peuhun sekä Toikkalan seurat. Haulikkorata on varattu Utin seuralle ja hirvirata Rasi-Hörkkään seuralle keskiviikkoiltaisin. Seuran omat ammunnan harrastajat mahtuvat em. harjoituksiin halutessaan. Ampumaradan käytössä on huomioitava lavalla pidettävät tilaisuudet.

 

Ampumakoe järjestetään Tirvan radalla 19.3. klo 9:00 – 12:00, lisäksi vuosikirjassa ilmoitetut kokeet syksyllä.

Seura järjestää tulevana kesänä kahdet ampumakilpailut; mestaruuskilpailut sekä ampumaradan 50-vuotisjuhlakilpailu, näiden säännöt tulevat tämän tiedotteen liitteenä.

                      Juhlakisa                                                   7.8.                klo 9.00

                      Mestaruuskisa                                            14.8.               klo 9.00

 

Lisäksi tulevana kesänä tullaan järjestämään sarjakilpailuna Haulikkocup heinäkuun torstai-iltaisin (7.7., 14.7., 21.7. ja 28.7.) sekä Hirvicup viime kesän tapaan elokuun torstai-iltaisin (4.8., 11.8., 18.8. ja 25.8.) klo 17-20. Kisoihin ja ampumakokeisiin kaivataan aina talkooväkeä, vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Heikkosen Tuurelle.

 

Seuran nettisivut löytyvät osoitteesta tirvansmy.fi, käykää tutustumassa! Sivuille päivitetään ajankohtaista tietoa esimerkiksi tapahtumista, kuvia sekä toimintakertomus viime vuodelta ja tämän vuoden toimintasuunnitelma. Kehitysehdotuksia/toiveita ja kuvia voi lähettää sivujen ylläpitäjälle eli Antti Venholle.

 

Mikäli yhteystietoihin tulee muutoksia, ilmoitathan niistä sihteerille mahdollisimman pian, jotta saadaan tiedotettavat asiat oikeaan osoitteeseen. Jos sinulla on käytössä sähköpostiosoite ja et vielä ole ilmoittanut sitä allekirjoittaneelle, niin toivon, että laittaisit viestiä osoitteeseen:

 Laura_pasi@hotmail.com.Tätä kautta saat nopeammin tietoa seuran toiminnasta!                                                                                                                                       

 

Iloisin terveisin,

Laura Pasi                                                

 

 

JÄSENTIEDOTE  2/2015

 

Loppukesän tervehdys jäsenistölle näin jäsentiedotteen muodossa. Tähän jäsentiedotteeseen on pyritty saamaan nyt tiedossa olevat metsästykseen sekä loppuvuoden muuhun toimintaan liittyvät asiat mitkä päätettiin kesäkokouksessa 7.8.

                                            Pj. Arto Hannola

Metsästys:

Saaliskiintiö on kaksi teertä ja yksi metso, muu riista on kiintiöstä vapaa.

Kaurissaalis on ilmoitettava Antti Venholle, sekä kirjattava OMA RIISTA -palveluun.

Metsästäjävieraiden lukumäärää ei ole rajoitettu, vieraan saama saalis menee isännän kiintiöstä. Vierasmaksu on 10 e / kerta / vieras, voidaan maksaa myös suoraan seuran tilille: FI51 5750 3240 0016 64. Majan karttaan on piirretty vuokraamattomien alueiden rajat

                     

Hirven metsästys aloitetaan yhteisjahtina 17.10. klo 7:00 alkaen majalta. Jahtimaksu 50e, jonka voi maksaa suoraan seuran tilille, siitä kuitti mukaan jahdin aloitukseen.

          Karhujahtiin halukkaat ilmoittautuvat Antille. Keskikymen yhteislupa-alue; 1 lupa käytössä. Tekstiviestipalvelu oltava käytössä kun lähtee metsään. Kaksi henkilöä voi aloittaa metsästyksen. Seurojen petoyhdyshenkilöt kutsuvat porukan kasaan.

 

Rauhoitus alueet:

Salmisillan ja Miilusaaren välisen maantien: Pasintie 3772 – Kannuskoskentie – Tirvantie ja Tirvan järven välinen alue. Koskee pienriistan metsästystä, pois lukien pienpetojen pyytäminen ja rusakon jäljittäminen.

                     OAJ:n alue: Miilusaari, sekä saaren ja rajalinjan yläpytinki- Sopenvuori_ Lastenniemi välinen alue. Sallittu ainoastaan haavoittuneen/kaatuneen hirven tai karhun jäljittäminen/ nouto.

                     Vesilinnustus: Kalliosalmen ja Tirvanjärven Pienisaaren välinen alue, Savilampi Tirvankylässä ja Kipparilan osakaskunnan alueella Mankinvirta ja Kepsunvirta.

 

                     Ampuma toiminta:

                     Hirvi cup -ammunnat käynnistyvät 13.8. klo 17:00 seuran ampuradalla, jatkuen kolmena peräkkäisen torstaina, niin että viimeinen kisa on 3.9.

                     Kisassa voi ampua niin monta sarjaa (10 laukausta liikkuvaan hirveen) kun haluaa, paras tulos jää voimaan. Kunkin kilpailijan paras tulos kolmelta illalta lasketaan yhteistulokseen.

                     Seuran mestaruus kisat 16.8. klo 9:00 alkaen.

                     Perinteinen viiden seuran seuraottelu 6.9. klo 9:00 alkaen Tirvan ampumaradalla.

 

                     Muita asioita:

              Talkoillaan majalla paikat jahtikuntoon 10.10.klo 9:00 alkaen. Samalla voi kohdistella aseita ja kunnostella passilinjoja.  

Hirvipeijaiset pidetään Tirvan seuralassa 21.11. klo 18:00 alkaen.

 

 

 

 

Keväinen tervehdys vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen muodossa! (1/2015)

 

Seuran johdossa on tapahtunut muutoksia. Uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Arto Hannola ja sihteeriksi Laura Pasi. Johtokunnassa jatkavat: Petri Palmroos (varapj), Juha Sutelainen, Mikko Venho, Matti Vääntäjä, Tuure Heikkonen, Jukka Pasi, Kyösti Ripatti ja Antti Venho.

 

 • AMPUMAJAOSTO: Tuure Heikkonen (pj),
 • KENNELJAOSTO: Matti Vääntäjä (pj),
 • RIISTANHOITOJAOSTO: Mikko Venho (pj),
 • LAVATOIMIKUNTA: Arto Hannola (pj), Petri Palmroos, Mikko Venho, Jouko Hannola, Tuure Heikkonen ja Matti Vääntäjä.

Jahtipäällikkönä toimii viime vuosien tapaan Antti Venho ja varajahtipäällikköinä Jukka Pasi, Juha Sutelainen, Arto Hannola, Petri Palmroos, Mikko Venho ja Matti Vääntäjä.

 

Talvikokouksessa päätettiin jäsenten maksuvelvoitteista seuraavaa:

-       liittymismaksu 250 euroa

-       jäsenmaksu 40 euroa

-       jahtimaksu 50 euroa

 

Seuran pilkkikilpailut järjestetään Pöljön Pekan mökkirannassa 14.3. klo 9 alkaen, Rautjärventie 186, opastus Vääntäjän tienhaarasta.

 

Kevään jo päätetyt talkoopäivät ovat 16.5. ja 23.5., klo 9 alkaen majalla, muista ilmoitetaan myöhemmin. Ota mukaan rakennus- ja maalaustyökaluja.

 

Tutuksi tulleen käytännön mukaan seuran hirviammuntaradalla on maanantai-iltaisin Peuhun ja Utin seuran harjoitusvuoro klo 18 alkaen. Haulikkorata on varattu Utin seuralle ja hirvirata Rasi-Hörkkään seuralle keskiviikkoiltaisin. Seuran omat ammunnan harrastajat mahtuvat em. harjoituksiin halutessaan. Ampumaradan käytössä on huomioitava lavalla pidettävät tilaisuudet.

 

Ampumakoe järjestetään Tirvan radalla 21.3. klo 9:00 – 12:00, lisäksi vuosikirjassa ilmoitetut kokeet syksyllä.

Seura järjestää tulevana kesänä perinteikkäät ampumakilpailut:

                      Pienoisluodikko:                                         7.6.                klo 9-11

                      Kesäkisat (kaikki lajit):                              5.7.                klo 9-11

                      Mestaruuskisat (kaikki lajit):                     16.8.               klo 9-11

 

Lisäksi tulevana kesänä tullaan järjestämään sarjakilpailuna Hirvicup elokuun torstai-iltaisin eli 13.8., 20.8. ja 27.8, sekä vimeinen 03.09 klo 17-20.

Kisoihin ja ampumakokeisiin kaivataan aina talkooväkeä, vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Heikkosen Tuurelle.

 

Jos sinulla on käytössä sähköpostiosoite ja et vielä ole ilmoittanut sitä allekirjoittaneelle, niin toivoisin, että laittaisit viestiä osoitteeseen laura.pasi@edu.mamk.fi. Tätä kautta saat nopeammin tietoa seuran toiminnasta.                                                                                                                                       

 

Terveisin,

Keväinen tervehdys vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen muodossa! (1/2015)

Seuran johdossa on tapahtunut muutoksia. Uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Arto Hannola ja sihtee-riksi Laura Pasi. Johtokunnassa jatkavat: Petri Palmroos (varapj), Juha Sutelainen, Mikko Venho, Matti Vääntäjä, Tuure Heikkonen, Jukka Pasi, Kyösti Ripatti ja Antti Venho.

• AMPUMAJAOSTO: Tuure Heikkonen (pj),
• KENNELJAOSTO: Matti Vääntäjä (pj),
• RIISTANHOITOJAOSTO: Mikko Venho (pj),
• LAVATOIMIKUNTA: Arto Hannola (pj), Petri Palmroos, Mikko Venho, Jouko Hannola, Tuure Heikkonen ja Matti Vääntäjä.
Jahtipäällikkönä toimii viime vuosien tapaan Antti Venho ja varajahtipäällikköinä Jukka Pasi, Juha Sutelainen, Arto Hannola, Petri Palmroos, Mikko Venho ja Matti Vääntäjä.

Talvikokouksessa päätettiin jäsenten maksuvelvoitteista seuraavaa:
- liittymismaksu 250 euroa
- jäsenmaksu 40 euroa
- jahtimaksu 50 euroa

Seuran pilkkikilpailut järjestetään Pöljön Pekan mökkirannassa 14.3. klo 9 alkaen, Rautjärventie 186, opastus Vääntäjän tienhaarasta.

Kevään jo päätetyt talkoopäivät ovat 16.5. ja 23.5., klo 9 alkaen majalla, muista ilmoitetaan myö-hemmin. Ota mukaan rakennus- ja maalaustyökaluja.

Tutuksi tulleen käytännön mukaan seuran hirviammuntaradalla on maanantai-iltaisin Peuhun ja Utin seu-ran harjoitusvuoro klo 18 alkaen. Haulikkorata on varattu Utin seuralle ja hirvirata Rasi-Hörkkään seu-ralle keskiviikkoiltaisin. Seuran omat ammunnan harrastajat mahtuvat em. harjoituksiin halutessaan. Am-pumaradan käytössä on huomioitava lavalla pidettävät tilaisuudet.

Ampumakoe järjestetään Tirvan radalla 21.3. klo 9:00 – 12:00, lisäksi vuosikirjassa ilmoitetut ko-keet syksyllä.
Seura järjestää tulevana kesänä perinteikkäät ampumakilpailut:
Pienoisluodikko: 7.6. klo 9-11
Kesäkisat (kaikki lajit): 5.7. klo 9-11
Mestaruuskisat (kaikki lajit): 16.8. klo 9-11

Lisäksi tulevana kesänä tullaan järjestämään sarjakilpailuna Hirvicup elokuun torstai-iltaisin eli 6.8., 13.8., 20.8. ja 27.8, klo 17-20.
Kisoihin ja ampumakokeisiin kaivataan aina talkooväkeä, vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Heikkosen Tuurelle.

Jos sinulla on käytössä sähköpostiosoite ja et vielä ole ilmoittanut sitä allekirjoittaneelle, niin toivoisin, että laittaisit viestiä osoitteeseen laura.pasi@edu.mamk.fi. Tätä kautta saat nopeammin tietoa seuran toiminnasta.

Terveisin,
Laura Pasi